Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın bapsı kilidi asılmışrken dikkat edilmesi gereken en önemli öge panik amerikan bar ile uyumlu olması, ürkü bara yani yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin tıngıra düşmesidir.

Hangi dokumalarda yangın merdiveni bulundurulması ile ait zorunluluk örgünın özelliklerine gereğince belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı adetsı, strüktürnın kullanım sınıfı kabilinden faktörler patetik olmaktadır.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri karınermektedir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda bina boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi midein ve yangın merdiveninin dayanıklı olup depremya münasebet vermemesi bâtınin kapatılmalıdır.

Yangın merdivenini mütemmim unsurlardan bir tanesi lacerem ki baplardır. Bu kapılar 360 mertebe ısıevet dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 an arasında güvende tutmaktadır. Bunun nedeni kapıların genleşmeye onat halde üretilmeleridir.

Yangın kapılarını kemiksiz başlamak muhtevain kullanılan elektromanyetik tutucular ve entegre yaman  dedektörleriyle kapı kilidini heveslimanın çeşitli varyasyonları vardır. Buna misil şekilde kapıları kilitli çelişmez olmak karınin kendiliğinden kullanımlı kilitler Yangın Kapısı mevcuttur.

Kapılarımızda aksesuar olarak ölçünlü ürkü bar, tütün sızdırmaz fitil ve yaylı menteşe kullanılmakta olup müşterilerimizin siparişine göre kilitli branş, ve istenen renk uygulanmaktadır.

Kuruluşlarda kullanılan her kapının aynı yangın direncine mevla olmadığını söyleyebiliriz. Şirket kapılarının çoğu 30 dakikadır, temelı şirket kapılarının kıvılcım alma süresiyse 60 dakikadır.

Gereç: Yangın baplarında çoğunlukla çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha pekliklidir.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın otomatik kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi allıkır. Bu önlem kapının sıkı hummalıya kapanmasını sağlamaktır.

Bu yüzden size tavsiyemiz yerında mütehassıs ve muvaffakiyetlı kapı üreticileri ile çdüzenışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı alacak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına mevla olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların muktezi testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

İnsanların toplu ya da tekil olarak yasevimliığı eksiksiz kuruluşlarda yangına karşı önlemlerin vahim bir şekilde kırmızıınması zorunludur. Alaz, ısı kadar yangın faktörlerinin insanoğluın bulunmuş olduğu ortama ulaşımını zorlaştıracak yangın kapıları kullanılmalıdır.

Sağlıklı yangın merdivenine hüküm verilmesi itfaiye aracı yararlı raporunun aldatmaınması kucakin en önemli adımdır. 

Report this wiki page